Відео вебінарів

Українська бібліотечна асоціація розпочинає серію вебінарів на тему«Електронна книга в бібліотеці» і запрошує членів УБА та всіх зацікавлених долучитися до участі.

Для участі у вебінарі Вам потрібно ознайомитись з інструкцією, поданою тут.

Відео проведених вебінарів з серії «Електронні книги та електронні читанки: виклики для бібліотек»:

  • 20 серпня 2013 р. – «Електронні книги та електронні читанки: виклики для бібліотек”. Лектор  –  докт. іст. наук, віце-президент УБА В.С.Пашкова.
  • 18 жовтня  2013 р. –  «Шлях електронної книги в бібліотец». Лектор – канд. іст. наук, голова Секції університетських бібліотек УБА Ярошенко Т.О.

Завантажити презентацію.

  • 20 грудня  2013 р.   – «Механізми придбання та отримання е-книжок». Лектор – канд. іст. наук, голова Секції університетських бібліотек УБА Ярошенко Т.О.

Завантажити презентацію.

  • 14 березня  2014 р. – «Облік та каталогізація е-книжок». Лектор – канд. іст. наук, голова Секції університетських бібліотек УБА Ярошенко Т.О.

Завантажити презентацію.

  • 18 квітня 2014 р. – «Як позичають е-книжки та пристрої для їх читання користувачам бібліотек». Лектор – канд. іст. наук, голова Секції університетських бібліотек УБА Ярошенко Т.О.


Завантажити презентацію.

  • 30 травня  2014 р. – «Е-книга в бібліотеці: маркетинг і реклама нової послуги» Лектори – докт. іст. наук, віце-президент УБА В.С.Пашкова, канд. іст. наук, голова Секції університетських бібліотек УБА Ярошенко Т.О


Завантажити презентацію.

Долучайтеся до участі в обговоренні актуальних питань сучасного бібліотечного сервісу!

8 comments on “Відео вебінарів
  1. […] Прошёл первый вебинар из серии (календарь и видео первого вебинара) […]

  2. […] Ті, хто не зміг підключитися, можуть скористатися записом вебінару. Із враженнями одного з учасників можна ознайомитися […]

  3. ВП коментує:

    Другий вебінар «Шлях електронної книги в бібліотеці», який провела канд. іст. наук, голова Секції університетських бібліотек УБА Ярошенко Т.О. можна також див. тут: http://www.youtube.com/watch?v=Oc-PwrTGqsA&feature=youtu.be

  4. ВП коментує:

    Про участь у першому вебінарі запорізьких бібліотекарів з університетської книгозбірні див. тут: http://sites.znu.edu.ua/news_details/news_id=15271&lang=rus

  5. Дякуємо, колеги, і за ці вебінари, і за опублікування їх відеозаписів – бо як співпадіння у часі із власними заходами бібліотеки не дозволяє приєднуватися до “прямого ефіру”, то переглядаємо записи і аналізуємо теми на виробничих навчаннях зацікавлених структурних підрозділів.

  6. Дякуємо всім, хто долучається до переглядів – дискусій, більш того: до реального впровадження нової послуги в наших бібліотеках!

  7. Бібліотека УМСА коментує:

    Дякую за цікаві, інформативні та актуальні відео вебінарів. З вашого дозволу додаю ці посилання на наш блог..
    http://biblumsa.blogspot.com/2014/01/blog-post_14.html

  8. […] про це детальніше на нашому вебінарі 21 лютого? Поділіться досвідом, […]

Залишити коментар

Статистика блогу
  • 25 117